Malatya'da yardım konteynerında patlama

Malatya'da yardım konteynerında patlama

Malatya’da iftar yemeği hazırlanan bir yardım konteynerında şiddetli bir patlama meydana geldi. Kimsenin zarar görmediği olayda çevrede bulunan ev ve araçlarda ise hasar oluştu.

Malatya’nın Battalgazi ilçesi Uçbağlar Mahallesi Muhtar Sokak’ta, vatandaşlara iftar yemeği hazırlanması için oluşturulan konteynerda şiddetli bir patlama meydana geldi. Kent merkezin dört bir yanında hissedilen patlamada şans eseri yaralanan olmaz iken çevrede bulunan ev ve park halindeki araçlarda hasar meydana geldi.

1-006.jpg

MUTFAK TÜPÜ PATLADI

İlk belirlemelere göre, mutfak tüpünde sızan gaz sıkışması kaynaklı patlama sonrası bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler bölgede geniş güvenlik önlemi alırken, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Katipoğlu’da bölgeye gelerek inceleme yaptı.

Patlama sesi ile çok sayıda vatandaşın bölgeye akın ettiği olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN