Makam odasından yeşil sahalara... Kaymakam ilçe takımında top koşturacak

Makam odasından yeşil sahalara... Kaymakam ilçe takımında top koşturacak

Çorum'un İskilip ilçesi kaymakamı Yunus Emre Vural, Elazığ İl Özel İdaespor'dan 1'inci Amatör Küme'de mücadele eden Belediye İskilipspor'a transfer oldu. Kaymakam Vural, futbola ilgisinin çocukluğundan itibaren var olduğunu söyleyip "Bulunduğum ilçede spora pek çok meraklı genç gördüm ve onları teşvik etmek amacıyla Belediye İskilipspor'a transfer oldum. Genç arkadaşlarımızla birlikte burada top koşturacağız" dedi.

Çorum'un İskilip ilçe kaymakamı daha önce benzerine çok rastlanmayan bir olaya imza attı. 33 yaşındaki genç kaymakam Yunus Emre Vural, ilçenin 1'inci Amatör Küme'de mücadele eden Belediye İskilipspor'da top koşturacak.

Belediye İskilipspor yönetim ile görüşen ve forvet mevkisinde oynayan Kaymakam Vural, atılan imzanın ardından sahaya çıktı. Vural, "Futbola ilkokuldan merak salmıştım.

7408120.jpg

Okul takımlarında futbol oynadım. En son 2 yıl önce Elağzı İl Özel İdarespor’'a oynadım. Şimdi ise bulunduğum ilçede spora pek çok meraklı genç gördüm ve onları teşvik etmek amacıyla Belediye İskilipspor'a transfer oldum. Genç arkadaşlarımızla birlikte burada top koşturacağız. Sporun birleştirici etkisini görev yaptığım ilçeye yaymak istiyorum" dedi.

7408121.jpg

SPORA TEŞVİK İÇİN SAHAYA İNDİ

Belediye İskilipspor yöneticilerinden Osman Top ise önemli bir transfer yaptıklarına işaret ederek, "İlçe kaymakamımızı renklerimize bağladık, çok mutluyuz.

7408123.jpg

Kendisi gençlerimizi spora teşvik etmek için sahaya inmiş durumda. Takımımıza büyük katkılarının olacağını biliyor ve başarılar diliyoruz" diye konuştu.

7408125.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN