Kayseri'de makine fuarı heyecanı

Kayseri'de makine fuarı heyecanı

Kayseri OSB Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan ANAMAK Anadolu Metal ve Ahşap İşleme Makineleri ve Teknolojileri Fuarı için geri sayım başladı. NOBEL Expo Fuarcılık tarafından 2-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenecek fuar, Türkiye'nin önde gelen makine üreticilerini ve imalat sanayisi yöneticilerini bir araya getirecek.

Fuarda, 28 ülkeden gelen satın alma heyetleri tarafından incelenecek olan 400'den fazla makine sergilenecek. Bu etkinlik aynı zamanda Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) ve Çelik Kapı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (KAPSİAD) iş birliği ile organize edilecek.

whatsapp-image-2024-04-26-at-15-04-46-1.jpeg

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve KOSGEB tarafından desteklenen fuar, 20.000 m²'lik alanda gerçekleşecek ve 80'in üzerinde üretici firma yeni teknoloji ürünü makinelerini tanıtacak.

whatsapp-image-2024-04-26-at-15-04-45-1.jpeg

28 farklı ülkeden gelen alıcılar arasında ABD, Almanya, Fransa, Hollanda, Çin, Hindistan ve Rusya gibi Türkiye'nin önemli makine ihracatı yaptığı ülkelerin temsilcileri bulunacak. Ayrıca Arnavutluk, Azerbaycan, Bulgaristan, Cezayir, Fas, Gürcistan, Irak, İran, Kosova, Kuveyt, Libya, Lübnan, Mısır, Özbekistan, Sırbistan, Sudan, Suudi Arabistan, Tunus, Türkmenistan, Umman ve Ürdün'den de alıcılar fuara katılacak.

whatsapp-image-2024-04-26-at-15-04-45.jpeg

Mobilya, kapı pencere, beyaz eşya yan sanayi, otomotiv yan sanayi, yedek parça ve savunma sanayi gibi 30'dan fazla sektörde kullanılan metal ve ahşap işleme makinelerinin sergileneceği fuarı, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu'na bağlı Adana, Ankara, Bursa, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kastamonu, Konya, Samsun, Sivas ve Mersin illerindeki odaların üyeleri de ziyaret edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN