İstanbul'da sabah işe ve okula gidecekler dikkat! O metro arıza yaptı, o seferler iptal

İstanbul'da sabah işe ve okula gidecekler dikkat! O metro arıza yaptı, o seferler iptal

İstanbul'da sabah saatlerinde işe veya okula gitmek için yola koyulan binlerce vatandaş yolunu değiştirmek zorunda kaldı. Metronun arıza yapması nedeniyle seferler iptal edildi...

İstanbul'un kalabalık trafiğine takılmadan işine gitmek için metro tercih eden binlerce vatandaş hayal kırıklığı yaşadı. Metro hattında meydana gelen teknik arıza nedeniyle seferlerde aksamalar yaşanmaya başladı.

İstanbul'un önemli ulaşım hatlarından biri olan Üsküdar-Samandıra metro hattında meydana gelen teknik arıza nedeniyle seferlerde aksamalar yaşanıyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan arıza sebebiyle seferler her iki yönde de Altunizade istasyonuna kadar yapılıyor. Arıza nedeniyle istasyonlarda yoğunluk oluşurken, vatandaşlar seyahatlerinde aksama yaşamaya başladı.

YOLCULAR TRENLERDEN TAHLİYE EDİLDİ

Arızanın başladığı sabahın erken saatlerinde Altunizade istasyonuna gelen vatandaşlar, kalabalık nedeniyle ilerlemekte zorlandılar. Samandıra ve Üsküdar yönünden gelen yolcular, Altunizade istasyonunda trenlerden tahliye edilerek güvenlik görevlileri eşliğinde başka yönden gelen trenlere yönlendirildi.

ÜCRETSİZ İETT SEFERLERİ BAŞLADI

Metro İstanbul, yaşanan arıza nedeniyle seferlerdeki aksamaları gidermek için Üsküdar-Altunizade istasyonları arasında ücretsiz İETT otobüsleri seferi düzenlediğini duyurdu. Metro İstanbul, sosyal medya hesabı üzerinde açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi: "M5 Üsküdar-Samandıra metro hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Altunizade istasyonundan aktarmalı olarak yapılmaktadır"

Üsküdar-Samandıra metro hattında arıza nedeniyle seferler aksadı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN