İstanbul'da silahlı saldırılar bitmiyor! Bu kez kahvehaneyi taradılar

Geçtiğimiz günlerde Esenyurt'ta meydana gelen dükkan baskını bu kez Güngören'deki bir kahvehanede devam etti. Bir kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırı çok sayıda kişinin yaralanmasına neden olurken iki kişi de yaşamını yitirdi. Olay yerinden kaçan şüpheliler için polis ekipler çalışma başlattı.

Güngören'de ateş açılan kahvehaneden karşılık verilmesi üzerine 2 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı silahlı çatışmayla ilgili firari 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

yeni-proje-93.jpg

ŞÜPHELİLE OLAY YERİNDEN KAÇTI

Merkez Mahallesi Gaziosmanpaşa Caddesi'nde kahvehaneye açılan ateş sonucu 2 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı silahlı çatışmayla ilgili Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

yeni-proje-94.jpg

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Merkez Mahallesi Gaziosmanpaşa Caddesi'ndeki kahvehaneye silahla ateş edilmesi ve içeride bulunanların karşılık vermesi üzerine dün çıkan çatışmada, Burak Kan ve Servet Avcı yaşamını yitirirken, Hüseyin H, Ertan B. ve Burak E. yaralanmıştı.

Polis ekipleri, yaptıkları çalışma sonucu şüpheli Berkay D'yi, üzerindeki tabancayla Sokullu Mehmet Paşa Caddesi'nde yaralı yakalamıştı.

yeni-proje-95.jpg

İlgili Haberler