Düğün kana bulandı: Kimsenin nerden geldiğini anlamadığı mermi can aldı

Düğün kana bulandı: Kimsenin nerden geldiğini anlamadığı mermi can aldı

Çorum’da bir düğünde havaya açılan ateş sonucu bir kişi başından vurularak yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan kişi hayatını kaybederken ateş açılan silah ve sahibi ise aranıyor.

Çorum'un Mecitözü ilçesinin Alancık köyündeki bir düğünde 36 yaşındaki Ozan Özşahin aniden yer yığılması üzerine panik yaşandı. Özşahin’in başında kanama olduğunu görenler sağlık ekiplerine haber verdi.

BAŞINA MERMİ İSABET ETMİŞ

112 Acil Servis'in olay yerine gelmesinin ardından hastaneye kaldırılan Özşahin’in başına mermi isabet ettiği ve hayatını kaybettiği belirtildi. Özşahin'in cenazesi, otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Köye gelen jandarma ekipleri ise Özşahin'in ölümüne neden olan merminin ateşlendiği silahın belirlenmesi için çalışma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN