Çorum'daki orman yangını kontrol altına alındı

Çorum'daki orman yangını kontrol altına alındı

Çorum'un İskilip ilçesindeki anız yangını, çevreye sıçraması sonucu büyüdü ve bir bağ evi ile yaklaşık 15 dönüm ağaçlık alan zarar gördü. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kontrol altına alınan yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Çorum'un İskilip ilçesinde meydana gelen anız yangını, çevreye sıçraması sonucu büyüdü ve yaklaşık 15 dönüm ağaçlık alan ile bir bağ evi zarar gördü.

yy.jpg

Yangın, Kadıköy köyü Karakaya mevkisinde bir çiftçinin tarlasında başladı ve ormanlık alana sıçradı. Olayın ihbar edilmesi üzerine İskilip Belediyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi.

yyy.jpg

Yangın, ekiplerin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı ancak bir bağ evi ve yaklaşık 15 dönüm ağaçlık alan zarar gördü. Olayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN