Çankırı’da korkutan hortum: 15 dakika boyunca etkili oldu

Çankırı’da korkutan hortum: 15 dakika boyunca etkili oldu

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde arazide çıkan kum hortumu, yaklaşık 15 dakika boyunca etkili oldu. O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Hortumun uzaklaşmasıyla etkisini yitirdiği cep telefonu kamerasına yansıdı.

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde, bir arazide kum hortumu oluştu ve vatandaşlar bu anları cep telefonu ile kaydetti. Yaklaşık 15 dakika boyunca devam eden hortum, görüntülerde seyir halinde olan bir aracın önünde beliriyor. Hortumun uzaklaşmasıyla etkisini yitirdiği anlar da kaydedildi.

6.jpg

Kum hortumları genellikle sıcak hava dalgaları sonucu ortaya çıkan doğal bir olgudur ve çevrelerindeki toz ve kum parçacıklarını yüksek hızda taşıyarak etkili olurlar. Bu tür hortumlar, özellikle açık arazilerde sık görülürler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN