Bartın'da işçileri taşıyan servisler birbirine girdi! Ölü ve yaralılar var

Bartın'da işçileri taşıyan servisler birbirine girdi! Ölü ve yaralılar var

Trafik kazaları can almaya devam ediyor. Bu kez Bartın'da aynı yönde giden, işçileri taşıyan iki servis birbirine girdi. Feci kazanın ardından ilk belirlemelere göre, 1 kişi hayatını kaybetti, 29 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis, jandarma itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri bazı işçilerin durumunun kritik olduğunu söyledi.

Bartın'da iki işçi servisinin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 29 kişi yaralandı. Kurtköy köyü mevkiinde Necmi G. (67) idaresindeki 74 M 0203 plakalı işçileri taşıyan minibüs ile aynı yönde giden Erol A. (50) yönetimindeki 74 M 0469 plakalı işçi servisi çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle işçi servisleri devrildi.

yeni-proje-1-001.jpg

İhbar üzerine bölgeye polis, jandarma itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık personelinin yaptığı kontrolde, sürücü Necmi G'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

yeni-proje-2.jpg

Kazada yaralanan 2'si ağır 29 kişi hastaneye kaldırıldı.

yeni-proje-3.jpg

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu da kaza yerine gelerek ilgililerden bilgi aldı.

yeni-proje-4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN