Adıyaman'da vicdanları sızlatan görüntü: Köpeği 10 yerinden bıçaklayıp...

Adıyaman'da vicdanları sızlatan görüntü: Köpeği 10 yerinden bıçaklayıp...

Adıyaman'da meydana gelen vahşette ismi açıklanmayan bir şüpheli yaşadığı evin önünde beslediği köpeği 10 yerinden bıçakladı. Köpek tedaviye alınırken güvenlik kameralarına yansıyan iç sızlatıcı görüntülerde şüphelinin köpeği bıçakladıktan sonra ağzını bağladığı ve kulübesine bıraktığı görüldü.

Hayvana karşı yürekleri sızlatan şiddet vakalarının arkası kesilmiyor. Yetersiz cezai işlemler de vakaların önünü kesmemeye devam ederken hayvan dostlarına yapılan vahşi eylemin yeni merkezi Adıyaman'ın Vartana köyü oldu.

Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda psikolojik sorunları olduğu öne sürülen ve ismi açıklanmayan şüpheli, yaşadığı prefabrik evin önündeki kulübede beslediği köpeğini 10 yerinden bıçakladı.

8081670.jpg

KÖPEĞİN SESİNİ DUYUP İHBAR ETTİLER

Köpeğin sesini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı. Köpek belediye görevlileri tarafından veterinere götürüldü.

8081676.jpg

SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR

Tedaviye alınan köpeğin sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şüphelinin köpeği bıçaklayıp ağzını bağlaması ve kulübesine koyması yer aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN