Adıyaman'da akıl almaz kaza! Otomobilin camından çıkardığı kolu parçalandı

Adıyaman'da akıl almaz kaza! Otomobilin camından çıkardığı kolu parçalandı

Adıyaman'da bir tır ile otomobilin çarpıştığı kazada, bir yolcunun otomobilin camından dışarı çıkardığı kolu araçların arasında kalarak parçalandı. Kazada yaralanan 2 kişi Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Edinilen bilgilere göre, Ali R.Ş. idaresindeki otomobil ile İbrahim O. idaresindeki tır, Adıyaman - Gölbaşı karayolu Çakal Köprüsü yakınlarında çarpıştı. Meydana gelen kazada sürücülerden Ali R.Ş. ile otomobilde bulunan Abuzer Ş. yaralandı.

adiyaman-2.jpg

KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI

Kaza sonrası olay yerine polis, AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza öncesi kolunu camdan dışarıya çıkaran ve çarpışma esnasında kolu iki aracın arasında sıkışarak parçalanan Abuzer Ş. ile sürücü Ali R.Ş., olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN