Paulo Di Canio İngiltere'ye dönüyor

Paulo Di Canio İngiltere'ye dönüyor

Futbolculuk yıllarında attığı gollerden sonra verdiği Nazi selamı ile tanınan ve yeşil sahalara veda ettikten sonra teknik direktörlüğe başlayan Paulo Di Canio'nun yeni takımı belli oldu. İtalyan teknik adam İngiltere Championship ekiplerinden Rotherdam United ile anlaştı.

İngiltere Championship ekiplerinden Rotherdam United, İtalyan teknik adam Paulo Di Canio ile anlaşmaya vardı. Futbolculuk yıllarından attığı gollerden sonra verdiği Nazi selamı ile bilinen İtalyan hoca, daha önce de İngiltere Premier Lig takımlarıdan Sunderland'i çalıştırmış ama yarım sezon sonunda takımın aldığı olumsuz sonuçlardan dolayı sözleşmesi feshedilmişti.

Mussolini hayranı

Kendini "Irkçı değilim ama faşistim" şeklinde tanımlayan Di Canio'nun İngiltere'de teknik adamlığa başlaması ilk haftalarda polemik konusu olmuş, Sunderland'in Asbaşkanı ve İngiltere İşçi Partisi eski lideri Ed Miliband'in kardeşi David Miliband, Di Canio'nun gelişini protesto etmek için görevinden istifa etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN