Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'na ailesinden duygusal video

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'na ailesinden duygusal video

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, yeni yaşını babası ve yakınları ile kutlarken, ailesi kendisine özel doğum günü videosu yaptı. Hakan ise bu videoyu not paylaşarak kendi resmi Facebook hesabından paylaştı.

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'na ailesinden sürpriz bir doğum günü klibi geldi. Genç yıldız ise bu görüntüleri resmi Facebook hesabından duygusal bir not yazarak sevenleriyle paylaştı.

Çalhanoğlu'na ailesinden büyük sürpriz

22. yaş gününü kutlayan Bayer Leverkusen'in yıldızı Hakan Çalhanoğlu'na ailesinden gelen bu sürpriz doğum günü kutlaması sonrası duygularını gizleyemedi. Milli futbolcunun annesi ve babasının sözlerinden oluşan ve hayli duygusal görüntüler Hakan'ın sevenleri tarafından da beğeniyle karşılandı.

Hakan Çalhanoğlu'na ailesinden duygusal video:

Çalhanoğlu şu ifadeleri kullandı;

"Bu hayatta daima yanimda olan ailem, ANNEM ve BABAM bugün bana en güzel dogum gününü yasattilar. Hic bir hediye bu sevgi gösterisinin yerini dolduramazdi. Hem hüzün hem mutluluk gözyaslari döktüm ve ben bu duygu yogunlugunu sizinle paylasmak istedim. Ailenizin ve sevdiklerinizin kiymetini bilin. Dogum günümü kutlayan herkese buradan tesekkür etmek istiyorum ve hepinizi ayri ayri seviyorum".

Yeni yaşını evinde kutladı

8 Şubat 1994 Mannheim doğumlu olan ve Bundesliga'da Bayern Leverkusen forması giyen orta saha oyuncusu Hakan Çalhanoğlu 22. yaşını evinde kutladı. Milli oyuncu kendisi için yaptırılan pastayı kesti ve sade bir kutlama ortamında ile babası ve yakınları ile vakit geçirdi.

16-02/09/hakan.jpgHakan kendisi adına yapılan doğum günü pastasıyla poz verirken / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN