Justin Timberlake'den yeni albüm:Dünya turnesine çıkıyor

Justin Timberlake'den yeni albüm:Dünya turnesine çıkıyor

‘’Pop’un prensi’’ Amerika’lı ünlü pop şarkıcı ve söz yazarı Justin Timberlake yeni albüm çıkaracağını duyurdu. Yeni single'ı ile müzik sektörüne geri dönen şarkıcı, dünya turnesine çıkacağını da duyurdu. Timberlake'in yaklaşık 6 yıl sonra çıkaracağı ilk albümü, 15 Mart'ta dinleyicilere sunulacak.

Şarkıcı ve söz yazarı Justin Timberlake yeni albüm çıkardığını açıkladı. Timberlake'in yaklaşık 6 yıl sonra çıkardığı ilk single’ı Selfish'in de içinde olduğu yeni albümü 'Everything I Thought It Was', 15 Mart'ta güncel müzik platformlarından yayınlanacak. 10 Grammy ödüllü şarkıcı, albüm haberinin ardından 'Forget Tomorrow World Tour' adlı dünya turnesini de duyurdu. Timberlake, turne kapsamında ilk konserini 29 Nisan'da Kanada'da verecek.

Ünlü sanatçı,"Markalaşmış pop soundumu yansıtan bir parça. Bulaşıcı melodilere sahip" açıklamasını yaptı.

MÜZİK KLİBİ GÜNDEM OLDU

Timberlake, Louis Bell, Cirkut, Theron Thomas, Amy Allen tarafından yazılan ve yapımcılığını Timberlake, Louis Bell ve Cirkut'un üstlendiği "Selfish", 2018 tarihli Man of the Woods albümünden bu yana Justin’in ilk solo çalışması. Bradley J. Calder tarafından yönetilen müzik klibi ise sosyal medyada uzun süre gündem oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN