İBB İstanbul'un tiyatro haritasını oluşturdu

İBB İstanbul'un tiyatro haritasını oluşturdu

İBB Kültür Dairesi Başkanlığı, İstanbul Kültür Envanteri çalışmalarının ilkinde İstanbul'daki tiyatro sahnelerinin haritası oluşturdu. Çalışmanın şehirdeki tiyatro sahnelerinin görünürlüğünü ve erişilebilirliğini artırmak için hayata geçirildiği belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan İstanbul Kültür Envanteri çalışmalarının ilki yayınlandı.

İBB'nin açıklamasına göre, "İstanbul Tiyatro Sahneleri" başlıklı çalışma ile İstanbul'daki tiyatro sahnelerinin haritası oluşturuldu. Bu çalışmanın amacı, şehirdeki tiyatro sahnelerinin görünürlüğünü ve erişilebilirliğini artırmak.

gsdgsgg.jpg

Çalışma kapsamında, Devlet Tiyatroları, Şehir Tiyatroları, özel tiyatrolar ve İBB Kültür Merkezi sahneleri gibi farklı tiyatro sahneleri haritaya dahil edildi. Oluşturulan haritaya "kultursanat.istanbul" adresinden erişilebilecek.

Gelecek süreçte, tiyatro sahnelerinin görünürlüğünü artırmak için çeşitli dijitalleştirme çalışmaları gibi pek çok faaliyet planlanıyor. Tiyatro sahnelerini envantere eklemek isteyenler ise "https://forms.ibb.gov.tr/kultur/istanbul-tiyatro-envanteri/" linkindeki formu doldurabilecekler.

Soru ve öneriler için ise "[email protected]" mail adresi aracılığıyla İBB Kültür ile iletişime geçilebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN