Haluk Levent konser gelirini Gazzeli çocukların tedavisine bağışlayacak

Haluk Levent konser gelirini Gazzeli çocukların tedavisine bağışlayacak

Ahbap Derneği'nin kurucusu ve rock sanatçısı Haluk Levent 17 Aralık tarihinde Bostancı'da gerçekleştireceği konserin gelirini Gazze'deki yaralı çocukların tedavisi için bağışlayacağını açıkladı. Sosyal medyadan paylaşımda bulunan Levent, "Para bi yere kadar önemli ama amaç Filistin halkı ile dayanışma!!" dedi.

Kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile sayısız yardıma imza atan ünlü rock sanatçısı Haluk Levent'ten örnek bir davranış daha geldi.

Sosyal medya platformu X hesabından paylaşımda bulunan Levent, 17 Aralık Pazar günü Bostancı Gösteri Merkezi'nde vereceği konserin gelirini Gazze’deki yaralı çocukların tedavisi için bağışlayacağını açıkladı.

haluk-levent.jpg

Levent paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Daha önce Gazze belediye Başkanı ile bir görüşme gerçekleştirmiştim. Tekrar görüştüm ve bu konserden gelecek geliri Gazze’de yaralı çocukların tedavisi için kullanılmasını istedim. Para bi yere kadar önemli ama amaç Filistin halkı ile dayanışma!! Haydi gelin"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN