Kıvanç Tatlıtuğ'un ailesi Başak Dizer'i istemiyor

Kıvanç Tatlıtuğ'un ailesi Başak Dizer'i istemiyor

19 Şubat'ta Paris'te dünya evine girecek olan Kıvanç Tatlıtuğ- Başak Dizer çifti hakkında flaş iddia ortaya çıktı. İddialara göre Tatlıtuğ'un annesi önceden evlenmiş boşanmış olan Dizer'i istemiyor.

Kıvanç Tatlıtuğ, dizi setinde tanıştığı kostüm danışmanı Başak Dizer'le 19 Şubat'ta Paris Türk Büyükelçiliği'nde evlenecek. Büyükelçi Hakkı Akil'in kıyacağı nikaha çiftin yaklaşık 60 yakınının katılması bekleniyor. Tatlıtuğ ailesinin düğüne katılmayacak olması "Başak Dizer istenmeyen gelin mi?" sorusunu akla getirdi.

Düğüne katılmayacak olan Nurten - Erdem Tatlıtuğ çifti, oğullarına, "Sen mutluysan biz de mutluyuz. Gelmesek de olur" dedi. Nurten Tatlıtuğ'un sağlık sorunları olmasının yanında oğlunun evlenmiş boşanmış ve kendisinden yaşı büyük bir kadınla evlenmesi düşüncesine karşı çıktığı, Kıvanç Tatlıtuğ'un ailesinin gelmemesiyle oluşacak tepkiyi yaşamamak için Paris'te izole bir düğün yapmayı tercih ettiği belirtildi. 

Nurten Tatlıtuğ'un da ilk eşi öldükten sonra Kıvanç Tatlıtuğ'un babası Erdem Bey'le evlenip Adana'ya yerleştiği biliniyor. Başak Dizer, ilk evliliğini şimdilerde oyuncu Selen Soyder'le evli olan Oren Fransez'le yapmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN