Nebahat Çehre hastaneye kaldırıldı

Nebahat Çehre hastaneye kaldırıldı

Türk dizi tarihinin önemli isimlerinden Nebahat Çehre, geçtiğimiz günlerde kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Firdevs Yöreoğlu karakteriyle hafızalara kazınan Çehre'nin kalbine stent takıldı.

Oyuncu Nebahat Çehre, önceki gün kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. 80 yaşındaki usta oyuncuya yapılan tetkikler sonucunda kalbine stent takıldı.

Çehre, bir gece hastanede kaldıktan sonra taburcu edildi. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Çehre'den hayranlarına müjdeli haber de geldi.

YAKINDA YENİ PROJELERLE GERİ DÖNECEK

Usta oyuncu, "Sağlık durumum iyi. Evde dinleniyorum. Yakında yeni projelerle karşınızda olacağım" diyerek hayranlarını sevindirdi.

AŞK-I MEMNU İLE HAFIZALARA KAZINDI

Çehre, en çok Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Firdevs Yöreoğlu karakteriyle hafızalara kazındı. Uzun yıllardır Türk sinemasına ve dizilerine önemli katkılarda bulunan Çehre, hala aktif olarak oyunculuğa devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN