İnci Taneleri ne zaman sezon finali yapacak? Sezon finali yapacağı tarih belli oldu

İnci Taneleri ne zaman sezon finali yapacak? Sezon finali yapacağı tarih belli oldu

Dizi dünyasında adını duyurmayı başaran İnci Taneleri dizisinin sezon finali yapacağı tarih belli oldu! Ne zaman sezon finali yapacak? Kanal yönetiminden 2. sezon onayı aldı...

Kanal D'nin iddialı yapımlarından biri olan ve Yılmaz Erdoğan'ın yazıp başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisi, sezon finaline doğru adım adım ilerliyor. Kanal D yönetimi, diziye olan güvenini göstererek 2. sezon onayını verdi.

Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan dizi, seyirciyi ekran başına kitlemeye devam ediyor. Şenol Sönmez'in yönettiği dizi, hapishaneden çıkan Azem adlı idealist öğretmenin ailesini bir araya getirme mücadelesini konu alıyor.

17. BÖLÜMÜYLE SEZON FİNALİ YAPACAK

İnci Taneleri Dizisinin Tanıtımı Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı: Peki Ama Neden? - Tamindir

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, İnci Taneleri dizisinin heyecanla beklenen sezon finali tarihi belli oldu. Dizinin 17. bölümüyle sezon finali yapacağı açıklandı. Bu bölüm, karakterlerin hikayelerindeki dönüm noktalarını ve merakla beklenen gelişmeleri izleyicilere sunacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN