İkinci sezonuyla ekranlardaydı: O tarihte sezon finali yapıyor! Güçlü kadrosuyla ilgiyle takip ediliyor

İkinci sezonuyla ekranlardaydı: O tarihte sezon finali yapıyor! Güçlü kadrosuyla ilgiyle takip ediliyor

Star TV'nin güçlü yapımlarından bir dizinin sezon finali yapacağı tarih belli oldu. Birçok ünlü oyuncunun yer aldığı dizinin yeni sezonda aynı kadroyla devam etmesi bekleniyor. İşte detaylar...

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor ve Binnur Kaya'nın başrolde olduğu 'Yalı Çapkını' dizisi, Star TV'deki ikinci sezonuyla da ilgiyle takip ediliyor. Geniş kadrosuyla beğeni toplayan Yalı Çapkını, 68. bölümüyle 3 Mayıs 2024 Cuma günü saat 20.00'de ekranlara gelecek.

YALI ÇAPKINI SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

İddialı dizinin bu sezona ne zaman nokta koyacağı belli oldu. Yalı Çapkını dizisi, 31 Mayıs 2024 Cuma günü sezon finali yaparak yayınlarına ara verecek. Yalı Çapkını dizisinin 3. yeni sezonu ise eylül ayında seyircisiyle buluşacak.

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI KİMLER?

ABC'de yer alan habere göre, dizide Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Binnur Kaya'nın yanı sıra Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Taro Tekin Emir, Turgut Tunçalp, Sezin Bozacı, Buse Buçe Kahraman, Öznur Serçeler, Toprak Sağlam, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay ve Gülen Gedikoğlu gibi oyuncular rol alıyor.

Yönetmenliğini Burcu Alptekin'in üstlendiği Yalı Çapkını dizisinin senaristliğini ise Mehmet Barış Günger yapıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN