İbrahim Tatlıses'in oğlu akli dengesi yerinde değil demişti! Avukatın yayınladığı rapor şok etti

İbrahim Tatlıses'in oğlu akli dengesi yerinde değil demişti! Avukatın yayınladığı rapor şok etti

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, yıllar önce oğlu Ahmet Tatlıses ile gündeme gelmişti. Baba-oğul arasındaki gerilim hiç bitmeden devam ederken yeni bir gelişme daha yaşandı. Torunu Mert Tatlıses’e açtığı davayı kazanan şarkıcıya, Ahmet Tatlıses'ten büyük bir tepki geldi. İşte olayın detayları…

Yaptığı şarkılarla dönemine damga vuran ve hala oldukça geniş bir kesim tarafından yakından takip edilen İbrahim Tatlıses, yaşadığı bir olayla gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz günlerde Sarıyer’deki dairesini rızası dışında işgal ettiği gerekçesiyse torunu Mert Tatlıses’e dava açmıştı. Mahkeme, iki yıldır görülen davada Tatlıses'i haklı bulmuştu. Yaşanan bu olaylardan sonra ilk tepki Ahmet Tatlıses’ten geldi.

yeni-proje-4-003.jpg

DAİREYİ BOŞALTMASI İSTENDİ

Mynet'te yer alan habere göre, mahkeme tarafından alınan karar kapsamında Mert Tatlı'nın dedesine ait daireyi boşaltması ve 370 bin 346 TL haksız işgal tazminatı ödemesin istendi. Yaşanan bu olayın ardından baba ve oğul arasındaki gerilim had safhaya çıktı.

'İmparator' İbrahim Tatlıses, oğlunun açıklamalarının ardından ''Ahmet, bana 'aklı melaikeleri yerinde değildir' diyerek iftira attı. 'Sağlamdır' raporu almak için beş tane hastane dolaştım. Hepsi, 'akıl sağlığı yerindedir' raporu verdi. Yetinmedim, bir de adli tıptan rapor aldım. Hakim, 'Akıl sağlığı yerinde değilse, bin 500 şarkıyı nasıl ezbere okuyor?' dedi. Ahmet şimdi görecek! Baba-oğul ilişkisi nasılmış, görecek” dedi.

yeni-proje-5-002.jpg

VERDİKLERİNİ ALACAĞINI SÖYLEDİ

Ünlü şarkıcı, Bodrum'da verdiğim dört evi de kendisinden alacağım. Evlatlıktan reddedemiyorum, ama reddi miras yapacağım. Ona verdiğim yedi dükkanı da daha önce batırdı, başkalarına devretti. Ben çocuklarıma ve torunlarıma bu güne kadar hep baktım. Hepsinin evleri, arabaları alındı, maaşları ödeniyor. Şimdi yeni bir site evler yaptırıyorum, o dairelerden de evlatlarıma vereceğim. Ama Ahmet adam olmaz! Kardeşlerinin de malına çökmüş. Artık yok öyle beleşten bir hayat! Bundan sonra babalık neymiş, görecek gününü!'' demişti.

AHMET TATLISES’TEN YANIT GECİKMEDİ

Avukatı aracılığı ile açıklama yapan Ahmet Tatlıses, "İbrahim Tatlıses'in akıl sağlığı durumu ile ilgili birbiri ile çelişen üç adet sağlık raporu bulunmaktadır. Kapsamlı muayene neticesinde İbrahim Tatlıses'in akli dengesinin tam olarak yerinde olmadığına dair rapor tanzim edilmiştir" ifadelerini kullandı.

capture-20240419100906971.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN