Esra Ezmeci'ye gelen itiraf mide bulandırdı! İlişki uzmanı fantezilerini duyunca sert tepki gösterdi: "Sapkınsınız..."

Esra Ezmeci'ye gelen itiraf mide bulandırdı! İlişki uzmanı fantezilerini duyunca sert tepki gösterdi: "Sapkınsınız..."

İlişki üzerine yaptığı açıklamalar ve verdiği tavsiyelerle sık sık gündeme gelen Uzman Psikolog Esra Ezmeci, Yeni Baştan programı ile tekrardan izleyicilerle buluştu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Esra Ezmeci'ye gelen son itiraf mide bulandırdı. İlişki uzmanı fantezilerini duyunca sert tepki gösterdi. Sapkınsınız! İşte Esra Ezmeci'ye gelen o iğrenç itiraf ve verdiği yanıt...

Uzman Psikolog Esra Ezmeci, 'Yeni Baştan' programı ile tekrardan yayın hayatına başladı. İzleyicilerden gelen sorularını yanıtlayan Ezmeci, gelen itirafla hayatının şokunu yaşadı. İlişki uzmanı fantezilerini duyunca sert tepki gösterdi.

"BUNLAR SAPKIN! EN AĞIR CEZALARI ALMALILAR"

'Eş değiştirme' konusunda fikirlerini dile getiren Esra Ezmeci, "Onların adı kültür değil sapkın, yani sapıklık. Sapkınlıklar da bu tarz böyle yok, eşini paylaştı, artık ne psikolojik ne başka bir şeyden söylemiyorum, sapkınsanız bence onlar da ceza almalı zaten" diyerek tepki gösterdi.

Ezmeci, "Bu tarz ilişkileri önlemek için bence o sapkın ilişkilerin peşinde koşanlar işte değişik fanteziler, yok üçlü fanteziler... Çok duyduğum için söylüyorum keşke onlara da ceza gelse..." diyerek, bu tür ilişkilere karşı sert bir tavır sergiledi.

yeni-proje-2024-03-29t142530-962.jpg

Programda devamında "Gidip sosyal medyada bir yerlerde birbirlerinin eşlerini değiştiriyorlar, abuk sabuk şeyler yapıyorlar, bunlara da bir ceza gelsin. Siz sapıksınız" diyerek isyan etti.

ESRA EZMECİ KİMDİR?

1 Ağustos 1986 İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nü birincilikle tamamlamıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi’nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır. Şu an halen adli bilimler doktora eğitimine devam etmektir. 2015 yılında boşanmış olan Ezmeci'nin 1 oğlu bulunmaktadır.

İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü’nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, uzun yıllar İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır. Şu an İstanbul Etiler de TERAPİ EVRENİ adlı kendi terapi merkezinde psikologluk yapmaktadır.

Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarı almıştır. Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuş ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN