Cem Yılmaz, uzun yaşamın sırrını verdi! "Uzun yaşamımım sırrı..."

Cem Yılmaz, uzun yaşamın sırrını verdi! "Uzun yaşamımım sırrı..."

Son dönemde Serenay Sarıkaya'ya yönelik paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Cem Yılmaz, 51. yaş günü için yaptığı paylaşımda uzun yaşamın sırrını açıkladı.

Son dönemde eski kız arkadaşı Serenay Sarıkaya hakkında yaptığı paylaşımlarla tepki toplayan ünlü komedyen Cem Yılmaz, bu kez uzun yaşamın sırrını paylaşarak adından söz ettirdi. Ünlü ismin paylaşımı kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

51. yaş gününün kutlayan Cem Yılmaz, uzun yaşamın sırrının hayata pozitif bakmak olduğunu açıkladı. Yılmaz paylaşımında "Hahha hiç bu yaşa kadar geleceğim aklıma gelmemişti. Müthiş, doğum günümü kutlayan tüm dostlarıma teşekkür ederim… Uzun yaşamımım sırrı hep pozitif bakmam ve kendimi sevmem. Bir de kendimi merkeze koymam… Ve elbette quantum ve çok az zencefil! Ama çok az (yok denecek kadar) ve elbette evren! Bir de çok genç yaştan itibaren yoga… hep ama! Devamlı ve fotonlar…teşekkürler hayat teşekkürler 2024" ifadelerini kullandı.

Ünlü komedyenin bu paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve etkileşim aldı. Ünlü komedyenin bu paylaşımına Cem Davran, Meltem Cumbul, Seda Bakan ve Uraz Kaygılaroğlu gibi isimlerden de kutlama yorumları geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN