Birce Akalay bu yıl Cannes'ın onur konuklarından

Birce Akalay bu yıl Cannes'ın onur konuklarından

Televizyon ekranının en popüler oyuncularından Birce Akalay, bu yıl Cannes Film Festivali’nin onur konukları arasında yer alacak. Oyuncu, festivalde BMW’nin marka elçisi olarak boy gösterecek.

Ünlü oyuncu Birce Akalay, Cannes heyecanı yaşıyor. Akalay 14 Mayıs’ta başlayacak olan ve her yıl dünya starlarının buluşma noktası olan 77. Cannes Film Festivali’ne BMW’nin marka elçisi olarak katılacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; kırmızı halıda dünya basınının karşısına çıkacak ve Türk kadınını temsil edecek olan oyuncunun giyeceği kıyafetler de şimdiden merak konusu oldu.

YENİ PROJELER YOLDA

Öte yandan son olarak televizyon dünyasındaki kuşak çatışması ve entrikaları konu alan Ay Yapım’ın “Kuş Uçuşu” dizisiyle seyirci karşısına çıkan ve BKM’nin “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminde rol alan Birce Akalay yeni sezon projelerini okuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN