'Beyninde tümör olabilir' deyip dalga geçtiler! Nihal Yalçın, yaşadıklarını ilk kez açıkladı

'Beyninde tümör olabilir' deyip dalga geçtiler! Nihal Yalçın, yaşadıklarını ilk kez açıkladı

Son dönemde estetik yaptıran ünlü isimler, kamuoyunda sıkça eleştiri oklarının hedefi oluyor. Son olarak Sertab Erener'e yönelik eleştirilere tepki gösteren Nihal Yalçın, kendisine yönelik çirkin sözleri ilk kez anlattı. İşte detaylar...

Sertab Erener, yaptırdığı estetik operasyonunun ardından son görünümüyle sosyal medyada gündem oldu. 59 yaşındaki şarkıcının değişimi, hayranlarından yoğun eleştiri aldı. Kötü yoruma maruz kalan Sertab Erener'e oyuncu Nihal Yalçın destek oldu.

Bir internet sitesinin sosyal medya paylaşımını alıntılayan Nihal Yalçın, "Sizi gidi güzellik guruları... Sizi gidi yüzümde hiçbir şey yokçu gizli botoksçular sizi" mesajını yazarak o da sosyal medyadaki eleştirilerden nasibini aldı.

"NE KADAR ÇİRKİN OLDUĞUMU SÖYLEYENLER OLDU"

Eleştirilere isyan eden Nihal Yalçın, yıllardır yaşadığı baskıyı sosyal medyadan şu sözlerle paylaştı:

"Yıllarca burnumu yaptırmam konusunda yüzlerce mesaj okudum, her yaptığım işte ne kadar çirkin olduğumu söyleyenler oldu, ne şehlalığım kaldı ne beynimde tümör olduğuna dair uyarıda bulunanlar bitti. TV'de gördüğünüz için herkese istediğiniz her şeyi söyleme hakkınız yok. Bence.

Burnumu yaptırsam bu sefer de 'ah vah' edip doğal olmadığımı söyleyenler çıkacaktı. Gerek yok. Herkes kendi burnuna baksın, kendi güzelliğiyle barışsın.

'Bana sen böyle çok güzelsin' falan yazmanız da o kadar umurumda değil ki. Ben çok güzelim, ben bazen çok çirkinim, bazen şahaneyim bazen kapkaranlık. Ben kendimden acayip razıyım. Gerisi de zerre umurumda değil."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN