'Yargı Veda' gecesinin biletleri satışta

'Yargı Veda' gecesinin biletleri satışta

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı, 26 Mayıs'ta yayınlanacak final bölümüyle izleyicilerine veda edecek. Bu özel veda için Ay Yapım ve Kanal D, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde bir veda gecesi düzenliyor. Veda gecesinin tüm geliri Türk Eğitim Vakfı'na bağışlanacak.

Kanal D'nin sevilen dizi Yargı’nın 26 Mayıs’taki finali için veda gecesi düzenleniyor. Ay Yapım ve Kanal D’nin ev sahipliğinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen gecenin tüm geliri Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak.

Yargı’nın oyuncuları ve ekibe veda eden oyuncuların da yer alacağı oldukça duygusal olacağı konuşulan 95. veda bölümünü seyircilerle bir arada izleyecek. Ayrıca gecede bir dizi sürpriz yaşanacak.

Gecenin biletleri Biletix’te satışa çıktı. 12 yaş sınırı olan gecenin biletleri genel satış ve bağış biletleri olarak 2 kategoride satışa sunuldu. Genel satıştaki biletler 500 ve 700 TL, bağış bölümündeki biletler de 500 ve 1000 TL’den satılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN