Türkiye'nin akaryakıt devi satıldı! Her yerde istasyonları vardı... Yeni sahibi belli oldu

Türkiye'nin akaryakıt devi satıldı! Her yerde istasyonları vardı... Yeni sahibi belli oldu

Önde gelen akaryakıt şirketlerinden biri el değiştiriyor! Türkiye’nin akaryakıt devi satıldı! 259 istasyonu olan akaryakıt devinin yeni sahibi belli oldu! Satış işlemleri Rekabet Kurumu'nun onayıyla tamamlandı. İşte detaylar...

Türkiye'nin önde gelen akaryakıt şirketlerinden Altınbaş Petrol A.Ş., Zeren Group Yatırım Holding'e satıldı. 259 akaryakıt istasyonu bulunan dev şirketin satışı, Rekabet Kurumu'nun onayıyla tamamlandı. Satış işlemlerinin tamamlanmasının ardından, tüm istasyonlar artık Zeren Group'un kontrolü altında.

alpet.jpg

REKABET KURULU AÇIKLAMA YAPTI

Rekabet Kurulu'nun onay kararıyla ilgili yapılan açıklamada, "Zeren Group Yatırım Holding AŞ, Altınbaş Petrol ve Ticaret AŞ'nin (Alpet) tek kontrolünü devralma işleminin onayını aldı. Altınbaş Holding'e bağlı olan Alpet, 259 adet akaryakıt bayisi ve Mersin, Aliağa, Samsun, Körfez, Kırıkkale ve Antalya'da bulunan 6 depolama ve dolum tesisinde toplam 227.014m3 depolama kapasitesine sahip." ifadeleri kullanıldı.

ZEREN GROUP'UN SAHİBİ KİMDİR?

Zeren Group'un sahibi Mustafa Yiğit Zeren, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su olarak görev yapıyor. Satın almayla birlikte Zeren Group, Türkiye'deki akaryakıt istasyonu sayısını önemli ölçüde artırmış oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN