1 saat 35 dakika sürdü... Tarihi görüşme sona erdi

CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere AK Parti Genel Merkezi'ne geldi. 1 saat 35 dakika süren tarihi görüşmenin ardından iki lider tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşme, Ankara Söğütözü'ndeki AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş karşıladı. Görüşme saat 16.05'de başladı.

fdfh.jpg

1 saat 35 dakika süren görüşmenin ardından CHP lideri Özel açıklama yapmadan Genel Merkez'den ayrıldı.

Özel'e ziyarette CHP İstanbul Milletvekili ve eski ABD Büyükelçisi Namık Tan eşlik etti.

hd44dfhdfh4.jpg

CHP ve AK Parti arasında 8 yıl sonra sonra genel başkan düzeyinde gerçekleşen görüşmeye basının ilgisi yoğun oldu.

dfh5dfh5dfh5.jpg

CHP ile AK Parti arasında genel başkan düzeyindeki son görüşme, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile dönemin AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanı Binali Yıldırım arasında AK Parti Genel Merkezi'nde 22 Eylül 2016'da gerçekleşmişti.

GÖRÜŞME SONRASI ÖZEL'DEN İLK AÇIKLAMA

CHP lideri Özel, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "Olumlu bir atmosferde gerçekleşti. Olumlu sonuçlar doğuracağına dair iyimserim. Önümüzdeki günlerde gelişmeleri takip edeceğim. Müzakere ve mücadeleyi birlikte yürüteceğiz" dedi.

İADE-İ ZİYARET MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'a, "En kısa sürede CHP Genel Merkezi'ne iade-i ziyarette bulunalım" dediği öğrenildi.

ÖZEL'DEN 'CUMHURİYET ATEŞİ' HEDİYESİ

Özel, Erdoğan'a Paşabahçe'nin "Gururla" serisinden "Cumhuriyet Ateşi" isimli objeyi hediye etti. "Cumhuriyet Ateşi", Mustafa Kemal Atatürk'ün genç Cumhuriyet’in Avrupa’ya gönderdiği öğrencilerden Sadi Irmak'a hitaben söylediği “Sizi birer kıvılcım olarak gönderiyoruz, gür alevler halinde geri dönmelisiniz” sözünden ilhamla oluşturulmuş bir eser.

Özel, ayrıca yanında Manisa’da düzenlenen Uluslararası Mesir Macunu Festivali’nden getirdiği mesir macununu da hediye etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN