Resmen kavrulacağız! Sıcaklar 42 dereceyi aşacak: İstanbul başta o iller için alarm

Resmen kavrulacağız! Sıcaklar 42 dereceyi aşacak: İstanbul başta o iller için alarm

Son dakika haberi... Haziran ayında etkili olan sıcak hava dalgası Temmuz ayı itibariyle etkisini iyice arttırmış durumda. El Nino hava sistemi tüm yurtta etkisini sürdürürken hava sıcaklıkları 30 dereceyi aştı. Vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl?' sorusunu araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika uyarısında bulundu. O günlerde resmen kavrulacağız! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, İstanbul dahil o illerde yaşayanları uyardı. Sıcaklıklar 42 dereceyi aşacak!

Temmuz ayı ile itibariyle sıcaklıklar hızla artmaya başladı. Özellikle El Nİno (Yaramaz çocuk) hava sistemi tüm yurtta etkisini göstermeye devam ederken vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Hava sıcaklıkları yükselmeye devam edecek mi? Sıcaklıklar ne kadar artacak?' sorularını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. O günlerde resmen kavrulacağız! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, tarih vererek uyardı. İstanbul başta olmak üzere o illerde sıcaklıklar 42 dereceyi aşacak. O günlerde sakın dışarı çıkmayın! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN SON DAKİKA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Sakarya, Osmaniye, Eskişehir ve Bolu çevreleri, Hatay’ın kıyı kesimleri ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

kjkjkj-79.jpg

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Az bulutlu ve açık, zamanla doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Balıkesir, Bursa, Bilecik ve Sakarya çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

ÜNLÜ METEOROLOG UYARDI: O TARİHTE SICAKLIKLAR 42 DERECEYİ AŞACAK!

Hava durumu tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından bir son dakika uyarısında bulundu. Önümüzdeki günlerde hava sıcaklıkların daha da artacağını özellikle İstanbul başta olmak üzere birçok ilde bunaltıcı havaların etkili olacağını belirten Ökten, "Ay ortası sıcaklıklar iyice artacak. Trakya ve Kıyı Ege gölgede 42 dereceyi geçecek. İstanbul 34 - 35 dereceler çıkacak. Genel olarak En sıcak günlerin yasandığı Temmuz sonu ve Ağustos başı henüz belirsiz. Sağlığınıza dikkat ediniz." uyarısında bulundu.

b1.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

6 TEMMUZ 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h1-001.png

7 TEMMUZ 2023 CUMA GÜNÜ

h2-001.png

8 TEMMUZ 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h3-001.png

9 TEMMUZ 2023 PAZAR GÜNÜ

h4-001.png

10 TEMMUZ 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h5-001.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN