Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız hakkında şok eden yeni iddia! Diploması şüpheli çıktı: "Böyle bir mezunumuz yoktur"

Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız hakkında şok eden yeni iddia! Diploması şüpheli çıktı: "Böyle bir mezunumuz yoktur"

Son günlerde tepki çeken Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız hakkında şok eden yeni iddia ortaya atıldı! Diploması 'şüpheli çıktı! Açıklamada "Böyle bir mezunumuz yoktur" denildi...

Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun tartışmalı davranışları ve işletmeyle ilgili yeni iddialar gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Tunaoğlu'nun, müşteri şikayetlerine alaycı ve kaba bir şekilde yanıt vermesinin ardından istifa etmesi, iş yerindeki mobbing iddiaları ve şüpheli özgeçmişiyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor.

ÇALIŞANLARA MOBİNG UYGULADIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız'ın hayatı ve biyografisi | Türkiye Gazetesi

Milliyet'in haberinde yer alan mobbing iddiaları da dile getirilirken, çalışanlar, Tunaoğlu'nun bağırıp çağırdığını ve azarladığını belirtilmişti. Ayrıca deprem döneminde işe alınan depremzedelere dahi üstten bakıldığı ve lütuf gibi davranıldığı ifade edilmişti.

Tunaoğlu'nun sendikalı çalışanları işten çıkarması da kamuoyunda tartışmalara neden olmuştu. Bu olayların ardından Tunaoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı alaycı açıklamalar da tepki çekti. Tunaoğlu, X hesabında şunları söylemişti: "Çok komiksiniz valla ne diyeyim, boş vaktiniz çoktur sizin, siz eğlenin" ifadelerini kullanmış ve ardından, "Ben elektrik elektronik mühendisiyim. Yıllarca Aselsan’da çalıştım. Kısa devre neden çıkar, çok iyi bilirim. O yüzden elektrik panolarımıza ulaşamadınız."

"BÖYLE BİR MEZUNUMUZ YOKTUR"

Elif Aslı Yıldız kimdir? Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız hakkında bilgiler - Son Dakika Ekonomi Haberleri | NTV Haber

Son olarak, Tunaoğlu'nun özgeçmişinde yer alan Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans bilgisinin gerçeği yansıtmadığı iddia edildi. Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Erdi Daşdemir de sosyal medya hesabı X'te şu paylaşımda bulundu: "Elif Aslı Yıldız’ın Linkedin’indeki ‘2011-2013 Hacettepe End. Müh. Yüksek Lisans bilgisi’ doğru değildir. Böyle bir mezunumuz yoktur. Program ilk mezununu 2015’te vermiştir."

PATİSWİSS MARKASI MEĞER İZİNSİZ KULLANILIYORMUŞ

patiswis-1.jpg

Bununla birlikte, İsviçre'deki Patiswiss AG çikolata şirketi, Türkiye'deki Patiswiss Çikolata ile ilgilerinin olmadığını ve marka adlarının izinsiz kullanıldığını belirtti. Şirket, bu durumla ilgili yasal işlem başlattıklarını açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN