Mansur Başkan ‘kimse eksik kalmasın’ dedi! Ankara’ya ağ kuruldu, Ramazan’da herkesin yüzü gülecek

Mansur Başkan ‘kimse eksik kalmasın’ dedi! Ankara’ya ağ kuruldu, Ramazan’da herkesin yüzü gülecek

Ramazan ayı ile birlikte tüm Ankara'nın yüzü gülmeye devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş gerçekleştirdiği projeler ile Ankara'yı geleceğe taşıyor. Kimse eksik kalmasın diyen Mansur Yavaş Ankara'ya dev ağ sistemini kurdu. Bu Ramazan herkesin yüzü gülecek. İşte Ankara'ya dev destek…

Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Ankara'da yaşayan milyonlarca vatandaş yeni Ankara ile tanışırken kimse eksik kalmasın diyen Başkan Mansur Yavaş, yeni dayanışma sistemini vatandaşlara duyurdu. İşte Ankara'ya dev destek…

RAMAZAN'DA KİMSE EKSİK KALMASIN

Ramazan ayı ile birlikte yeni çalışmalar hayata geçirilirken Ankara Büyükşehir Belediyesi tüm Ankara'ya müjdeleri duyurmaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi ailelerin her daim yanında olduğunu gösteren Mansur Yavaş, Ramazan'da alan el veren eli görmesin diyerek yeni bir proje geliştirdi.

İhtiyaç sahibi ailelerle vatandaşlar arasında bir köprü oluşturacak Fitre Ver kampanyasında duyuran Mansur Yavaş, Ankara'da kurduğu dayanışma ağına katılmak isteyen vatandaşları davet etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN