Kötü haber verildi! Bugün itibarıyla yükseliyor, faturalara 150 TL daha eklenecek...

Kötü haber verildi! Bugün itibarıyla yükseliyor, faturalara 150 TL daha eklenecek...

Doğalgaz faturaları yükselecek! Kötü haber verildi! Türkiye genelinde uygulanan, her haneye verilen 25 metreküplük doğalgaz desteği sona erdi! Bugün itibarıyla yükseliyor, faturalara 150 TL daha eklenecek...

Karadeniz gazının şebekeye bağlanmasının ardından iki aşamalı ücretsiz doğalgaz uygulaması hayata geçirilmişti. Bütün evlere 25 metreküp doğalgaz bir yıl boyunca ücretsiz verildi. Ancak kötü haber bugün geldi.

25 METREKÜP DOĞALGAZ DESTEKİ NE ZAMAN BİTECEK?

Doğalgaz yardımı başvurusu ne zaman başlayacak? Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? - Son Dakika Haberleri

Türkiye genelinde bir yıldır uygulanan ücretsiz doğalgaz desteği, bu gece itibarıyla sona eriyor. Doğalgaz kullanan her haneye verilen 25 metreküplük doğalgaz desteğinin sona ermesiyle birlikte, faturalara yaklaşık 150 TL ek bir yansıma yapılacak.

Geçtiğimiz yıl hayata geçirilen ve doğalgaz kullanan her haneye bir ay boyunca ücretsiz olarak dağıtılan 25 metreküplük doğalgaz uygulaması, 1 Mayıs tarihi itibarıyla sona eriyor. Bu durum, tüm doğalgaz faturalarına 25 metreküplük bedelin yansıtılacağı anlamına geliyor. Şehirler arasında değişiklik gösterse de söz konusu ek bedelin faturalara yaklaşık olarak 150 TL olarak yansıması bekleniyor.

Karadeniz gazının şebekeye bağlanması nedeniyle hayata geçirilen ücretsiz doğalgaz uygulaması, ilk aşamada bir ay boyunca kullanılacak tüm gaz bedelinin bedava olarak dağıtılmasını öngörüyordu. Ancak, bu gece itibarıyla sona erecek olan uygulamanın süresi, herhangi bir uzatma kararı alınmadığı için sonlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN