Kız Kardeşim Projesi’nin yıldızları ödülleriyle buluştu

Kız Kardeşim Projesi’nin yıldızları ödülleriyle buluştu

Coca-Cola Vakfı'nın desteği, Ahbap Derneği ve Özel Sektör Gönüllüleri Derneği'nin iş birliğiyle hayata geçirilen Kız Kardeşim Projesi'nin Yıldızlar Karması Programı'nda ödüller sahiplerini buldu.

Coca-Cola Vakfı destekli ve Ahbap Derneği ile Özel Sektör Gönüllüleri Derneği'nin iş birliğinde hayata geçirilen "Yıldızlar Karması Programı"nın kazananları, İstanbul'da düzenlenen ödül töreniyle tanıtıldı. 2015 yılından bu yana yürütülen Kız Kardeşim Projesi kapsamında gerçekleştirilen bu program, sanat, spor ve toplumsal fayda alanlarında başarılı genç kadınları desteklemeyi amaçlıyor.

dgsdgsdgs.jpg

Türkiye'nin dört bir yanından seçilen 20 genç kadın, kendi alanlarında gösterdikleri üstün başarılar ve hayallerini gerçekleştirme azimleri sayesinde bu yılki Yıldızlar Karması Programı'nda maddi destek almaya hak kazandı. Ödül töreni, katılımcılar tarafından büyük bir coşku ve ilgiyle karşılandı.

25 Nisan 2024 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilen törende Coca-Cola Türkiye Genel Müdürü Gaye Sunerli, Ahbap Derneği ve ÖSGD'nin yöneticileri ile birlikte birçok değerli konuk yer aldı. Haluk Levent ve Ali Sunal gibi ünlü isimler video mesajlarıyla kazananlara tebriklerini iletirken, programın sanat, spor ve toplumsal fayda gibi geniş bir yelpazede genç kadınları desteklediği vurgulandı.

GAYE SUNERLİ'DEN MESAJLAR

Coca-Cola Türkiye Genel Müdürü Gaye Sunerli, törende yaptığı konuşmada, "Kız Kardeşim Projesi ile genç kadınların sosyal ve ekonomik hayata katılımlarını destekleyerek onların güçlenmelerine ve hayallerine ulaşmalarına yardımcı oluyoruz. Projemizin etkisi her geçen gün artıyor ve bu programla da genç kadınların hayallerine bir adım daha yaklaşmalarını sağlıyoruz," dedi.

dg5sd5gs5d.jpg

ÇAĞATAY ÖZTÜRK'TEN DESTEK

Ahbap Derneği Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Çağatay Öztürk ise, "Genç kadınların hayallerine ulaşmalarını desteklemek ve onlara ilham kaynağı olmak bizim için çok değerli. Yıldızlar Karması Programı ile ödül alan genç kadınlar, hayallerinin peşinden giderek sadece kendilerini değil, çevrelerini de yükseltiyor," şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN