Katil yine tanıdık! 2 çocuk annesi kadını öldürüp 'pardon' dedi

Katil yine tanıdık! 2 çocuk annesi kadını öldürüp 'pardon' dedi

Gaziantep'te bir kişi tartıştığı eşini silahla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlı ilk ifadesinde "silahımı temizliyordum, yanlışlıkla oldu" dedi.

Olay Gaziantep Yeditepe Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre otomobil tamiri yapan ve uyuşturucu kullandığı ileri sürülen E.K., tartıştığı eşi B.K.'a tabanca ile ateş etti. Çevredekilerin 'silah sesi' ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

'SİLAHIMI TEMİZLİYORDUM' DEDİ

Gözaltına alınan şüpheli, ilk ifadesinde, silahını temizlediği sırada silahının ateş aldığını iddia etti. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, E.K.'ı gözaltına aldı.

Polis merkezine götürülen E.K., ifadesinde temizlediği sırada tabancanın ateş aldığını ve eşini yanlışlıkla öldürdüğünü iddia etti. 2 çocuk annesi B.K.'ın cenazesi ise otopsi sonrası toprağa verildi. Soruşturma sürüyor.

Öte yandan, Cinsiyet eşitsizliği, İstanbul Sözleşmesi'nin feshi ve şiddet faillerine "iyi hal" indirimi uygulanması gibi durumlar nedeniyle Türkiye'de neredeyse her gün bir kadın cinayeti yaşanıyor. 2023 Yıllık Veri Raporu'na göre 2023 yılında erkekler tarafından 315 kadın öldürüldü, 248 kadın şüpheli şekilde ölü bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN