İPhone 15 pro serisi yaktı geçti! Tasarımı sızdırıldı: Kamerası dev

İPhone 15 pro serisi yaktı geçti! Tasarımı sızdırıldı: Kamerası dev

İphone'nun yeni modeli 15 Pro'nun kılıfı medyaya sızdı. İPhone 14 Pro Max'tan sonra şimdi 15 serisine geçildi. Kılıfı görenler inanamadı. Tasarımı oldukça dikkat çekici... İşte İPhone 15 Pro'nun medyaya sızan koruyucu kılıfı

Dünya çapında en çok satılan telefon markası İPhone 15 serisi için kolları sıvadı. Tasarımı ve özellikleri merak edilen İPhone 15 Pro'nun koruyucu kılıfı sosyal medyaya sızdı. Tasarımını görenler gözlerine inanamadı.

İPhone kullananlara Apple'dan yeni müjde geldi. Meraklılar için İPhone 15 Pro'nun koruyucu kılıfı sızdırıldı. Titanyum kasadan yapılması beklenen yeni 15 serisinin kamerasının da büyük olacağı beklentiler arasında. Tasarımı ise oldukça göz alıcı.

iphone.jpg

İPHONE 15 PRO'NUN GÖRÜNTÜLERİ SIZDI: OLDUKÇA DİKKAT ÇEKİCİ

Özellikleri ve kendine has tasarımıyla dünya ilk sırada yer alan İPhone modelleri yenisi ekleniyor. 14 serisi sonrası şimdi de 15 serisi geliyor. Fiyatı ve tasarımı merak edilen İPhone 15 serisinin ilk görüntüsü sosyal medyaya sızdırıldı. Kılı tasarımı hakkına ipuçları verdi. Görenle merakla 15 serisinin çıkmasını bekliyor.

iphone-14-pro-colors.png

DOLARLA BERABER 14 PRO SERİSİNİN FİYATI UÇMUŞTU

Özellikleri kadar fiyatıyla da dikkat çeken İPhone modelleri yükselen dolar karşısında Türkiye'de zamlanmıştı. Son seri olan 14 serisi 60 bin liraya kadar yükseldi. İPhone 15 pro'nun Türkiye fiyatı da merak edilenler arasında.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN