81 gün sonra İliç'te iki işçinin daha cansız nedeni bulundu

81 gün sonra İliç'te iki işçinin daha cansız nedeni bulundu

Erzincan İliç'te maden sahasında meydana gelen heyelandaki arama çalışmalarında iki işçiye daha ulaşıldı. Bu gelişmenin ardından toprak altında kalan işçi sayısı 5'e indi.

Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden ocağında, 13 Şubat'ta meydana gelen ve 9 işçinin göçük altında kaldığı toprak kaymasında iki işçinin cansız bedenine daha ulaşıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alpaslan Bayraktar, toprağın altında kalan işçilerden Ramazan Çimen ve Kenan Öz’ün de cansız bedenlerinin bulunduğunu açıkladı.

1.jpg

'DİĞER 5 MADENCİMİZE DE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

Alpaslan Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Erzincan İliç'te maden sahasında meydana gelen heyelanda ilk günden bu yana aralıksız olarak devam eden arama çalışmalarında iki işçi kardeşimize daha ulaştık. Diğer 5 madencimize ulaşmak için de ekiplerimiz 7/24 çalışmalarını sürdürüyor. İşçi kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN