FSM Köprüsü'nde kaza üstüne kaza! 1'i ağır 5 yaralı

FSM Köprüsü'nde kaza üstüne kaza! 1'i ağır 5 yaralı

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde, Anadolu'dan Avrupa Yakası'na geçiş yönünde alkollü şekilde makas atan bir sürücü zincirleme kazaya neden oldu. Kazayı görüp yardım etmek için duran araca ise arkadan gelen otomobil çarptı. Peş peşe meydana gelen kazalarda 1'i ağır 5 kişi yaralanırken makas atan sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi. O anlar kameralara yansıdı.

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'nde 1 Mart Cuma günü saat 01.00 sıralarında Anadolu'dan Avrupa'ya geçiş yönünde makas atarak ilerleyen F.I. isimli sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybedince taksiye ve bir otomobile çarptı. Kazanın ardından sürücüler araçlarını güvenlik şeridine çekerken o esnada yoldan geçen başka bir taksi sürücüsü kazayı görünce yardım etmek için durdu. S.B. isimli sürücünün idaresindeki otomobil ise kazayı geç fark etmesi üzerine yardım için duran taksiye çarptı.

1'İ AĞIR 5 YARALI

Ortalığı savaş alanına çeviren kazalarda 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri trafiği durdurarak yolda güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri yaralanan 5 kişiye müdahalede bulundu. Yerde yatan yaralıya sağlık ekipleri tarafından kalp masajı yapıldı.

İlk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan S.O. isimli vatandaşın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

MAKAS ATAN SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

Öte yandan polis ekipleri, kazaya neden olan F.I. ve S.B. isimli sürücüleri gözaltına aldı. Yapılan incelemelerde makas atan sürücü F.I.'nın 1.92 promil alkollü olduğu belirlendi.

İfadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen F.I., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadan gelerek ikinci kazaya sebep olan sürücü S.B. ise, 'Taksirle yaralama' suçundan işlem yapılarak adliyeye sevk edildi. S.B. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

O ANLAR KAMERADA

FSM Köprüsü'nde art arda meydana gelen kazalar ise araç kamerası ve trafik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, makas atan otomobilin 2 araca çarptığı anlar yer alırken, ikinci kazada ise kazaya yardım için duran taksiye arkadan gelen otomobilin çarptığı anlar yer aldı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN