Ankara'da dehşete düşüren olay: Güvercinin başını koparıp öldürdü, para cezasıyla serbest kaldı!

Ankara'da dehşete düşüren olay: Güvercinin başını koparıp öldürdü, para cezasıyla serbest kaldı!

Son günlerde hayvanlara yönelik gerçekleşen cinayetler artarken Ankara'da, Emre D. adlı şahsın güvercinin başını kopararak öldürdüğü görüntüleri sosyal medyada paylaşması infial yarattı. Gözaltına alınan Emre D.'nin idari para cezası karşılığında serbest kalması tepkilere neden oldu.

Son günlerde hayvanlara yönelik gerçekleşen vahşi cinayetler artmaya başladı. Ankara'da, güvercinin başını kopararak öldürdüğü görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Emre D., gelen tepkilerin ardından gözaltına alındı. İdari para cezası uygulanan Emre D., ifadesi alındıktan sonra serbest kaldı.

Konuya dair açıklamada bulunan Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu Başkanı Haydar Özkan, bu tür caniliklerin engellenmesi için önce ailelerin bilinçlendirilmesi gerektiğini belirterek, "Aileleri şiddetten arındırmamız lazım. Şiddetten arınan çocukların yetişmesi lazım. Yaşanan olay caniliktir. Düşünebiliyor musunuz; bir güvercini alıyorsun boynunu koparıyorsun, kaldırıp atıyorsun ve hayvan orada çırpınarak can çekişiyor, sen onu izliyorsun. Bu nasıl bir caniliktir?" ifadelerini kullandı.

Başkan Özkan ayrıca görüntülerde yer alan diğer güvercinleri Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nün sahipleneceğini söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN