Ankara ve İstanbul’a giden herkesin uğrak noktası! Artık oraya gitmek biraz daha cep yakacak! Yeni ücreti belli oldu

Ankara ve İstanbul’a giden herkesin uğrak noktası! Artık oraya gitmek biraz daha cep yakacak! Yeni ücreti belli oldu

Ankara-İstanbul arasında yolculuk yapanların uğrak noktası oluyor herkes gitmek için can atıyor. Artık oraya gitmek zannedilenden daha masraflı olacak. Giriş ücretlerine zam yapıldı yeni ücretler belli oldu. İşte yeni gün rakamlar…

2024 yılı ile birlikte zam tufanı da devam ediyor. Pek çok alanda yeni zamlar etkisini gösterirken milli parklar için belirlenen giriş ücretleri de zamlanan kalemler arasında yer alıyor. Ankara'da İstanbul arasında yolculuk yapanların uğrak noktası haline dönüşen Abant Gölü Milli Parkı 2024 güncel giriş ücretleri belli oldu. Giriş ücretlerine zam yapılırken yeni rakamlarda dudak uçuklattı.

TÜRKİYE'NİN EN ÇOK ZİYARET EDİLEN LOKASYONU

Abant Gölü Milli Parkı Türkiye'nin en çok ziyaret edilen lokasyonlarından biri olarak bilinmektedir. Bolu'da gezilecek yerler denildiğinde aklı ilk gelen yer Abant Gölü olurken 2024 yılı ile birlikte giriş ücretlerine zam yapıldığı da duyuruldu.

abant-golu.jpg

Göl manzarası eşliğinde dağları ve ormanları seyredebileceğiniz Abant'ta yılın 12 ayı keyifli dakikalar geçiriliyor. Abant Gölü Milli Parkı ücretlerini gören vatandaşlar ise şaşkına dönüyor.

YENİ RAKAMLAR BELLİ OLDU

Bolu Mudurnu Abant Gölü Milli Parkı 2024 giriş ücretleri doğa koruma ve milli parklar Genel Müdürlüğü tarafından açıklanmaktadır. Bu kapsamda Abant Gölü milli parka giriş ücretleri şu şekildedir:

  • Kişi başı giriş ücreti: 35 TL
  • Kişi başı indirimli giriş ücreti: 20 TL
  • Bisiklet ile giriş ücreti: 35 TL
  • Motorsiklet ve ATV ile giriş ücreti: 70 TL
  • Otomobil, kamyonet, pickup, oto-moto karavan ile giriş ücreti: 105 TL
  • Minibüs ile giriş ücreti: 315 TL
  • Midibüs ile giriş ücreti: 525 TL
  • Otobüs ile giriş ücreti: 1.050 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN