Aileler çatıştı! 3 çocuk babası hayatını kaybetti

Aileler çatıştı! 3 çocuk babası hayatını kaybetti

İzmir'de, iki aile arasında kavga çıktı. Kavgada tabancayla yaralanan 3 çocuk babası 35 yaşındaki Halil Kızıltepe, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay İzmir Konak'ta dün akşam saatlerinde meydana geldi. K.E. (51), oğulları E.E. (33) ve A.E. (30) ile husumetli oldukları Halil Kızıltepe arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Kızıltepe, tabancayla açılan ateş sonucunda yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Kızıltepe'yi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. 2 aile arasında devam eden kavgayı ayırmak için bölgeye çevik kuvvet gönderildi. K.E. gözaltına alındı. Kaçan E.E. ve A.E.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

3 kez duran ve doktorların müdahalesiyle tekrar hayata döndürülen Kızıltepe, tedavi sürecinin devamında yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

3 çocuk babası Kızıltepe’nin ölüm haberini alan yakınları hastanede sinir krizi yaşarken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN