12 ilimiz için sel felaketi uyarısı! Yaramaz çocuk mevsimleri alt üst etti: Tüm bildiklerinizi unutun

12 ilimiz için sel felaketi uyarısı! Yaramaz çocuk mevsimleri alt üst etti: Tüm bildiklerinizi unutun

Son dakika haberi... Temmuz ayı ile birlikte hava sıcaklıkları hızla artmış durumda. Özellikle El Nİno (Yaramaz çocuk) hava sistemi tüm yurtta etkisini sürdürmeye devam ederken vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl olacak? Hava sıcaklıkları artmaya devam edecek mi?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. 12 ilimiz için sel felaketi uyarısı! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Öten, o tarihi işaret ederek uyardı. Sağanak yağışlar geri geliyor!

Haziran ayında etkili olan yağışlar Temmuz ayı ile birlikte yerini sıcak hava dalgasına bırakmış durumda. Hava sıcaklıklar 5-6 derece birden yükselirken El Nino hava sistemi tüm yurdu kasıp kavurmaya devam ediyor. Vatandaşlar 'Hava durumu bugün nasıl? Yağışlar tekrardan gelecek mi? İstanbul'da hava durumu nasıl?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı yapıldı. Bu 12 illerde yaşayanlar dikkat! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, tarih vererek uyardı. Yaramaz çocuk El Nino mevsimleri alt üst etti. Hem sağanak yağış vuracak hem de sel felaketi. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN SON DAKİKA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Edirne, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Kocaeli, Sakarya, Osmaniye, Eskişehir ve Bolu çevreleri, Hatay’ın kıyı kesimleri ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

fgfgfg-10.jpg

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

ÜNLÜ METEOROLOG UYARDI: 12 İLİMİZE BİRDEN VURACAK!

Hava durumu tahminleriyle sık sık gündeme gelen Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, bir son dakika uyarısında bulundu. Paylaşımında 12 ilimiz için hem sağanak hem de sel felaketinin vuracağını belirten Ökten, "İstanbul'un Anadolu yakası, Yalova, Bursa ve Kocaeli önümüzdeki günlerde etkili yağışlar alacak. Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın su baskını riski ile karşı karşıya. Doğu Karadeniz'de ise sel sezonu açılıyor gibi. Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin için risk artıyor." uyarısında bulundu.

b566.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

6 TEMMUZ 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h1.png

7 TEMMUZ 2023 CUMA GÜNÜ

h2.png

8 TEMMUZ 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h3.png

9 TEMMUZ 2023 PAZAR GÜNÜ

h4.png

10 TEMMUZ 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h5.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN