Euroleague'deki Türk gecesinde Fenerbahçe deplasmanda Anadolu Efes'i 77-73 yendi

Euroleague'deki Türk gecesinde Fenerbahçe deplasmanda Anadolu Efes'i 77-73 yendi

THY Euroleague Son 16 Turu'nda iki Türk takımının mücadelesinde gülen taraf Anadolu Efes'i deplasmanda 77-73 yenen Fenerbahçe oldu. Sarı Kanarya bu galibiyetle grupta 6'da 6 yaparken Anadolu Efes 6. maçında 3. mağlubiyetini aldı.

THY Euroleague Son 16 Turu E Grubu'nda iki Türk takımının karşı karşıya geldiği mücadelede Fenerbahçe deplasmanda Anadolu Efes'i 77-73 yenerek 6'da 6 yaptı ve namağlup unvanını korumayı başardı. Sarı-Lacivertlilere galibiyeti getiren isimler 15'er sayı ile oynayan Udoh ve Bogdanovic ile 14 sayı kaydeden Melih Mahmutoğlu olurken Anadolu Efes'te Saric ve Cedi Osman'ın 15'er sayısı yenilgiyi engelleyemedi.

3. dalyayı mağlubiyetle karşıladı

Euroleague organizasyonuna katıldığı 2001-2002 sezonundan itibaren 14 ülkeden 46  farklı takımla mücadele eden Anadolu Efes, Fenerbahçe ile bu turnuvadaki 300. maçına çıktı. Bu özel geceden mağlubiyetle ayrılan Ivkovic'in öğrencileri 6. maçında 3. yenilgisini aldı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN