Xiaomi'nin o modeli fabrikadan çıkar çıkmaz bozuldu! 50 km yolu bile gidemedi.. Sürücüsü bin pişman oldu

Xiaomi'nin o modeli fabrikadan çıkar çıkmaz bozuldu! 50 km yolu bile gidemedi.. Sürücüsü bin pişman oldu

Xiaomi’nin beklentileri yüksek tutan SU7 modeli fabrikadan çıkar çıkmaz bozuldu. Öyle ki araba 50 km yolu bile gidemedi… İşte detaylar…

Xiaomi, ilk elektrikli aracını Çin’de satmaya devam ediyor. 75 bini aşkın siparişe ulaşarak büyük bir ses getiren Xiaomi SU7, şuan Çin’in en çok konuşulan modelleri arasında. Fakat, sosyal medyada yapılan bir paylaşım, SU7’nin kısa sürede yolda kalmasıyla büyük olay oldu.

FABRİKADAN ÇIKTIĞI GİBİ BOZULDU

Çin’deki bir kullanıcı, Xiaomi SUV modelinin yalnızca 39 km gittikten sonra bozulduğunu ve yolda kaldığını paylaştı. Aracın sahibi, SU7 standart versiyonunu geçen hafta şirketin resme showroom’undan teslim aldığını belirtti.

Kısa süre içinde gündem olan bu paylaşım dünya basınına da yansıdı. Paylaşımda, aracın merkezden ayrıldıktan sonra bir anda sürülemez hale geldiği söylendi. İddialara göre 39 km giden araç bir anda istop etti.

yeni-proje-38.jpg

Xiaomi’ye şikayet talebini ileten araç sahibi, şirketin olumlu dönüş yaptığı bilgisini de paylaştı. Fakat modelin tamirden geçmesi yerine yenisiyle değiştirilmesini talep edince şirket de yedek bir SUV vereceklerini söyleyerek isteği geri çevirmedi.

Şirketin yedek aracı ne zaman temin edeceği henüz bilinmiyor. Fakat, Xiaomi’nin ilk elektrikli araç üretiminde yaşadığı sorunları kabul etmesi herkesin takdirini topladı. Bu durum yeni araç üreticilerinin seri üretimdeyken yaşayabileceği sorunlara ışık tutuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN