Giyim sektörünün devi salı günü mağazalarını kapatıyor! İflas kuyusuna o da düştü: Binlerce kişi işinden olacak

Giyim sektörünün devi salı günü mağazalarını kapatıyor! İflas kuyusuna o da düştü: Binlerce kişi işinden olacak

İflas edenler kervanına bir marka daha eklendi. Ekonomik kriz etkilerini göstermeye devam ederken dev mağazanın Salı günü mağazalarını kapatacağı öğrenildi. Bu gelişmenin yanı sıra binlerce kişinin işsiz kalması da gündem oldu. İşte konuya ilişkin detaylar…

Dünya genelinde meydana gelen ekonomik kriz nedeniyle birbirinden ünlü mağazaların kapanma haberleri gelmeye devam ediyor. Şimdiye kadar birçok dev marka iflas haberini duyururken bu haberlere bir yenisi daha eklendi. Bir yandan dev markaların iflas haberleri gelirken bir yandan da iflas etme eşiğinde olan markalardan gelişmeler bekleniyor. Son olarak gelen bilgilere göre ise giyim sektöründe önemli bir yere sahip olan o marka Salı günü mağazalarını kapatacak. İşte detaylar…

yeni-proje-7.jpg

MODA DEVİNDEN İFLAS HABERİ

Halk TV’de yer alan habere göre, moda perakendecisi Express Inc, iflas etti. Girim devi 100’den fazla mağazasını kapatmayı planladığını duyurdu. Dünyada Express, Bonobos ve UpWest markalarıyla tanınan söz konusu şirket, iflas mahkemesine başvurdu ve hem varlıklarının hem de yükümlülüklerinin 1 milyar ila 10 milyar dolar arasında olduğunu bildirdi.

yeni-proje-8.jpg

KAPANACAK MAĞAZALAR BELLİ OLDU

Ünlü mağazanın kapanışları Salı günü itibari ile başlayacak. Neredeyse 95 Express perakende satış noktasını ve UpWest mağazalarının tamamını kapsayacak. Lakin kapanacak mağazaların hangileri olduğu henüz açıklanmadı.

yeni-proje-9-001.jpg

Şirketin web sitesinde yer alan bilgilere göre, Express şu anda Amerika Birleşik Devletleri ve Porto Riko’da yaklaşık 530 perakende ve Express Factory Outlet mağazasının yanı sıra yaklaşık 12 UpWest perakende mağazası işletmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN