Burnu tıkalı diye hastaneye gidince gerçeği öğrendi! Doktorlar burnundan yüzlerce çıkardı "Beynine doğru gidiyorlarmış”

Burnu tıkalı diye hastaneye gidince gerçeği öğrendi! Doktorlar burnundan yüzlerce çıkardı "Beynine doğru gidiyorlarmış”

Günlerce burnunun tıkalı olduğunu zanneden kadın gerçeği öğrenince şaşkına döndü! Tıkalı burun şikayetiyle hastaneye gidince gerçeği öğrendi. Röntgen sonucu fark edildi, doktorlar burnunda yüzlercesini çıkardı...

Tayland'da yaşayan 59 yaşındaki bir kadın, burun tıkanıklığı ve yüz ağrısı şikayetleriyle hastaneye başvurdu. Bir haftadan uzun bir süredir devam eden bu rahatsızlıkların nedenini solunum problemleri olarak düşünen kadın, ancak burun kanaması geçirdikten sonra yaşadığı dehşet verici bir olayla karşılaştı.

BURNUNDAN YÜZLERCE KURTÇUK ÇIKTI

resim-2024-05-07-213032526.png

Hastaneye giden kadının burun deliklerinden düzinelerce küçük kurtçuk çıktı. Chiang Mai Eyaletinde bulunan Nakornping Hastanesi'nde yapılan muayene ve röntgen sonuçlarının incelenmesi sonucunda, kadının burun deliklerinde yabancı cisimlerin olduğu tespit edildi.

Doktorlar, kadının burnuna endoskopi cihazı yerleştirerek yaklaşık 100 kurtçuk çıkardı. Tıbbi müdahalenin ardından kadının durumunun iyileştiği belirtildi.

Doktorlar, müdahalede geç kalınsaydı kurtçukların kadının göz veya beyin gibi yakın organlarına yayılarak ciddi sağlık sorunlarına ve hatta ölüme neden olabileceği uyarısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN