Britney Spears ve Sam Asghari boşanıyor

Britney Spears ve Sam Asghari boşanıyor

Uzun süredir magazin dünyasının en çok konuşulan çiftlerinden biri olan Britney Spears ve Sam Asghari, 9 ay önce aldıkları ayrılık kararının ardından resmen boşanıyor. Çiftin, evlilik sözleşmesinin şartlarına uygun bir şekilde anlaşmalı boşanma davası açtığı öğrenildi.

2022 Haziran ayında görkemli bir törenle dünyaevine giren popüler şarkıcı Britney Spears ve aktör Sam Asghari, 9 ay sonra yollarını ayırmaya karar vermişti. Ayrılık haberinin ardından sessizliğini koruyan çift, nihayet anlaşmaya vararak boşanma sürecini resmiyete döktü. Anlaşmalı boşanma davası açan çiftin, evlilik sözleşmesinin şartlarını baz aldığı öğrenildi.

SPEARS, ASGHARİ'NİN KİRASINI ÖDEMEYİ SÜRDÜRÜYOR

TMZ'nin haberine göre, anlaşmanın ayrıntıları henüz kamuoyuna açıklanmadı. Fakat bazı iddialara göre, Spears, Asghari'nin kirasını ödemeyi sürdürüyor.

Mahkeme belgelerine göre, Asghari, resmi ayrılık tarihinin, ilk evlilik yıl dönümlerinden birkaç hafta sonrasına denk geldiğini belirtti.

"BİRBİRİMİZE HEP SEVGİ VE SAYGI DUYACAĞIZ"

Sam Asghari, ayrılık kararıyla ilgili yaptığı açıklamada "6 yıllık sevgi ve bağlılığın ardından eşim ve ben yolculuğumuza ayrı bir şekilde devam etmeye karar verdik. Birbirimize hep sevgi ve saygı duyacağız. Onun için en iyisini diliyorum. Olur böyle şeyler!" ifadelerini kullanmıştı.

Ancak modelin boşanma dilekçesinde "uzlaşılamaz farklılıklar" nedeniyle ayrıldıkları belirtildi.

Bununla birlikte, TMZ'nin haberine göre, Asghari yakınlarına Spears'ın kendisine şiddet uyguladığını ve uyurken gözünü morarttığını söylediği iddiaları da gündeme geldi.

Ayrıca, aldatma iddiaları da boşanma gerekçeleri arasında gösteriliyor. Entertainment Tonight'a konuşan bir kaynak, Spears'ın tüm aldatma iddialarını reddettiğini ve bu durumun eski travmalarını tetiklediğini belirtti.

Eğitmen, oyuncu ve model olan Sam Asghari, 2021 Eylül ayında şarkıcıya evlenme teklifi etmiş ve çift 2022 Haziran ayında dünyaevine girmişti.

2016 yılında şarkıcının "Slumber Party" klibinin çekimlerinde tanışan ikili, evlenmeden önce neredeyse beş yıldır birliktelik yaşıyordu.

Çiftin görkemli düğününe Madonna, Spears'ın eski dostu Paris Hilton, Selena Gomez, Donatelle Versace ve oyuncu Drew Barrymore gibi isimler katılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN