ABD Başkanı Biden: Amcamı yamyamlar yedi

ABD Başkanı Biden: Amcamı yamyamlar yedi

ABD Başkanı Joe Biden, İkinci Dünya Savaşı sırasında amcası Ambrose J. Finnegan'ın Papua Yeni Gine üzerindeki uçağının düşmesinin ardından yamyamlar tarafından yenmiş olabileceğini öne sürdü. Biden, amcasının uçağının 1940'larda düştüğü bölgede o dönemde çok sayıda yamyamın bulunduğunu ve amcasının kalıntılarının hiçbir zaman bulunamadığını ifade etti.

ABD Başkanı Joe Biden, geçmişte yaşamış olan savaş kahramanı amcası Ambrose J. Finnegan'ın İkinci Dünya Savaşı sırasında Papua Yeni Gine üzerindeki uçağının yamyamlar tarafından yenmiş olabileceğini öne sürdü. Ancak bu iddia, Pentagon'un kayıtlarıyla tutarsızlık gösteriyor.

'BIDEN'IN AMCASI PİLOT DEĞİL YOLCUYDU'

Biden, dün yaptığı bir konuşmada, amcasının uçağının 1940'larda düştüğü bölgede o dönemlerde çok sayıda yamyamın bulunduğunu ve amcasının kalıntılarının hiçbir zaman bulunamadığını belirtti. Ancak Daily Mail'de yer alan bir habere göre, Pentagon kayıtlarına göre uçak, Papua Yeni Gine açıklarında motor arızası nedeniyle düşen bir kurye uçuşuydu ve Biden'ın amcası pilot değil yolcuydu.

Biden, Scranton, Pennsylvania gezisi sırasında "Bosie Amca" olarak bilinen akrabasının adını taşıyan bir savaş anıtını ziyaret ettiği sırada yaptığı konuşmada, "O zamanlar çok sayıda yamyamın bulunduğu bir bölgede vuruldu. Cesedini hiçbir zaman bulamadılar. Ama ben oradayken hükümet geri döndü ve uçağın parçalarını ve benzerlerini kontrol edip buldular." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN