Kış soğukları geliyor! Montları eldivenleri çıkarın: 3 gün sonra resmen donacağız

Kış soğukları geliyor! Montları eldivenleri çıkarın: 3 gün sonra resmen donacağız

Meteoroloji kaynaklarından yeni uyarı geldi! Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava koşulları yerini kış soğuklarına bırakıyor. Montları ve eldivenleri çıkarın! 3 gün sonra resmen donacağız...

Ülke genelinde dengesiz seyreden hava sıcaklıklarıyla ilgili yeni bir uyarı geldi. Tam yaz geldi deyip yazlıkları çıkarmışken kışlıkları tekrar çıkarttıracak soğuklar geliyor. Mevsim normallerinin üzerine çıkan sıcakların ardından Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, hava sıcaklıklarının bu kez ortalamanın altına düşeceğini belirtti.

Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Şen, yaklaşan hava değişiklikleriyle ilgili önemli bilgiler verdi ve vatandaşları uyardı.

ÜLKE GENELİNDE SICAKLIK DÜŞÜŞÜ YAŞANACAK

Prof. Dr. Orhan Şen'in ifadelerine göre, Perşembe günü başlayacak olan yağışlarla birlikte ülke genelinde sıcaklık düşüşü yaşanacak. Özellikle Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerindeki sıcaklık değerleri, hissedilir derecede düşerek ortalamanın altına inecek. Bu düşüşle birlikte sıcaklık değerlerinin 8-9 dereceye kadar gerileyeceği tahmin ediliyor.

Salı gününe kadar gözlemlenen sıcak havanın yerini soğuk ve yağışlı bir hava alacak. Vatandaşlar, Salı günü yazlıklarla gezerken perşembe gününden itibaren kışlıklara geri dönülecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN