Seçimi kaybeden Şükrü Genç bakın şimdi ne iş yapıyor? CHP aday göstermemişti

Seçimi kaybeden Şükrü Genç bakın şimdi ne iş yapıyor? CHP aday göstermemişti

CHP’den tekrar Aday gösterilmeyen Sarıyer Eski Belediye Başkanı Şükrü Genç, bağımsız aday olmuştu. Seçimi kaybeden Genç eski işine geri döndü.

Eski Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, görevinden ayrıldıktan sonra kendi kurucusu olduğu AKS İnşaat şirketine geri döndü. 2009, 2014 ve 2019 yıllarında üst üste Sarıyer Belediye Başkanı olarak seçilen Genç, siyasi kariyerinden sonra eski işine dönme kararı aldı. İnşaat mühendisi olan Genç, 1990 yılında kurduğu AKS İnşaat’ı başkan seçildikten sonra çocukları Alican ve Çağlar Genç’e devretmişti.

img-5581.jpeg

Sarıyer Manşet ile yaptığı röportajda Genç, ofis arayışı içinde olmadığını ve çocuklarının Maden Mahallesi’ndeki ofisini kullanacağını belirtti. AKS İnşaat ile ilgili olarak, “Şirketim yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli projeye imza attı. Şimdi ise daha çevreci projeler geliştirme ve bu alanda yurtiçi ve yurtdışı firmalara danışmanlık hizmeti sunma planları yapıyoruz” dedi. Şükrü Genç, siyasetle ilgili ise herhangi bir açıklama yapmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN