Yusuf Çim kimdir, nerelidir ve evli mi? Akrep’in Aras’ı yakışıklılığıyla gündem oldu

Yusuf Çim kimdir, nerelidir ve evli mi? Akrep’in Aras’ı yakışıklılığıyla gündem oldu

Oyunculuktan modelliğe ve şarkıcılığa kadar pek çok alanda kendini gösteren Akrep dizisinin Aras’ı Yusuf Çim, başarılı çizgisiyle kendine hayran bırakıyor. Yakışıklılığıyla genç kızların sevgilisi olan Yusuf Çim, birçok önemli projede yer aldı.

İstanbul’da doğup büyüyen ancak aslen Giresunlu olan Yusuf Çim, Hanım Köylü, Seven Ne Yapmaz, Servet, Kazara Aşk, Hababam Sınıfı Yeniden, Hababam Sınıfı Yaz Oyunları gibi önemli dizi ve filmlerde oynadı. Önemli markaların reklam yüzü de olan Yusuf Çim, Hanım Köylü dizisinde Gülsim İlhan Ali ile başrol olarak erkan karşısına çıktı.

YUSUF ÇİM KİMDİR?

26 Eylül 1991’de İstanbul’un Fatih ilçesinde doğan Yusuf Çim, aslen Giresun Alucralı bir ailenin 3 çocuğunun en küçük oğludur. Beyoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Teknolojisi okuyan Yusuf Çim, Akademi 35.5 Sanat Evinde oyunculuk eğitimi aldı. 

2009 yılı itibarıyla Media Markt, Eti, Avea, Blast, İpragaz, Castrol gibi birçok markanın ve FHM dergisi katalog çekimlerinde yer alan Yusuf Çim, 2011 Best Model of Turkey öncesi ve sonrası birçok defileye de çıktı. Günsel Ülkü, Fashion Week, Forever Young gibi defileler ve Kiğili, Damat, Ralp, Tween, Hatemoğlu, Lauren, Mango, Polo, Marks&Spencer gibi tanınmış markalar için podyuma çıkan Yusuf Çim, Leo Medya Yapım şirketiyle anlaştıktan sonra Tayfun Güneyer tarafından yazılan ve yönetilen, 2014 yapımı Show TV dizisi Ezra’da ‘Başkomiser Tek Tabanca Mustafa’ rolüyle oyunculuk hayatına başladı.


Gold Yapım'ın 2015 yılında Star Tv’de yayınladığı ve Demet Özdemir ile başrollerini paylaştığı Çilek Kokusu dizisinde ‘Burak Mazharoğlu’ karakterine hayat veren Yusuf Çim, yine Gold Yapım'ın 2016 yapımı Hanım Köylü dizisinde Gülsim İlhan Ali ile başrol oynadı.

YUSUF ÇİM EVLİ Mİ?

Oyuncu Yusuf Çim evli değil. Ancak Yusuf Çim, kendisi gibi oyuncu olan Özge Özkaplan ile birliktelik yaşıyor. Özge Özkaplan, Yusuf Çim'e olan aşkını sosyal medyadan ilan etmişti.

yusuf-cim-kimdir-nerelidir-ve-evli-mi-akrepin-arasi-yakisikliligiyla-gundem-olduuu.jpg

YUSUF ÇİM'İN ALBÜMÜ

2013’te ‘Olsun Bi Kere’ adında bir EP albümü yayınlayan Yusuf Çim’in Olsun Bi Kere parçasının 4 ayrı versiyonu yer alıyor.

YUSUF ÇİM’İN OYNADIĞI DİZİLER

2014'te Ezra'da Başkomiser Mustafa ile başrol oynayan Yusuf Çim, 2015'te Piramit'te program sunucusu olarak ekran karşısına çıktı. 2015'te Çilek Kokusu, 2016'da Hanım Köylü, 2017'de İçimdeki Fırtına, yine aynı yıl Seven Ne Yapmaz, 2018'de Servet, 2020'de ise Kazara Aşk ile İyi Günde Kötü Günde projelerinde yer alan Yusuf Çim, 2020 yılında yayınlanmaya başlayan Star TV dizisi Akrep’te Aras karakterine hayat veriyor.

yusuf-cim-kimdir-nerelidir-ve-evli-mi-akrepin-arasi-yakisikliligiyla-gundem-olduu.jpg

YUSUF ÇİM HANGİ SİNEMA FİLMLERİNDE OYNADI?

2019’da yayınlanan Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle ve aynı yıl yayınlanan Hababam Sınıfı Yeniden sinema filminde yer alan Yusuf Çim, 2020’de gösterime giren Hababam Sınıfı Yaz Oyunları’nda da sevenleriyle buluştu.

Özge Özkaplan kimdir kaç yaşında ve nereli? İşte Yusuf Çim’in sevgilisinin hayat hikâyesiÖzge Özkaplan kimdir kaç yaşında ve nereli? İşte Yusuf Çim’in sevgilisinin hayat hikâyesi

Akrep dizisi nerede çekiliyor?Akrep dizisi nerede çekiliyor?

Evrim Alasya kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? İşte ünlü oyuncunun biyografisiEvrim Alasya kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? İşte ünlü oyuncunun biyografisiDemet Akbağ kaç yaşında ve nereli? Akrep dizisinin Perihan’ı kimdir?Demet Akbağ kaç yaşında ve nereli? Akrep dizisinin Perihan’ı kimdir?Akrep dizisi oyuncuları kimler? İşte konusu ve karakterleriAkrep dizisi oyuncuları kimler? İşte konusu ve karakterleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN